Kommentare til Chokoladekage med kokos 06

se opskriften her

Lfc  -  2023-04-03 13:23:49
Det passer rigtig fint med 25 min i Alm ovn, dvs over/under varme. En forvarmet ovn, midterste rille, 190 grader. Har bagt den sådan mange gange. Er aldrig mislykkedes, så hvad i gør, når det tager over en time at bage den er mig en gåde!

alba  -  2023-03-14 14:56:09
verdens bedste kage nogensinde jeg elsker den

jonathan  -  2022-10-15 08:40:38
elsker kagen

Emilie  -  2022-09-19 15:01:37
Bagte kagen i går og lavede glasuren i dag. De har begge ting virket meget flydende. Nok om det. Kagen er god men kan nol godt trænge en tur i køleskabet. Tror der er en meget stor mængde glasur til kagen efter min mening🤔

Hanna  -  2022-08-11 15:39:55
Altid lækker kage, et døgn i fryseren, endnu bedre I dag byttede jeg kaffen ud med appelsinsaft, det blev også vel modtaget

Per  -  2022-05-15 12:14:22
Kagen skal bages og afkøles før glasuren kommes på

  -  2022-04-18 19:38:28
Den er mega lækker

Vivi  -  2022-04-12 09:51:55
Skal kagen i ovnen når fyldet er på el hvad vil I gøre

Anonym Bruger  -  2022-03-17 19:00:33
Meget meget god kage. Smager så lækkert. 5 u af 5 stjerner.

Jessica  -  2021-11-30 10:20:03
Den er meget nem og smager fantastisk godt den kan anbefales;)

maja  -  2021-11-05 09:36:52
hmmm mega god kage :)

Pia schmidt  -  2021-10-21 14:03:14
25 min. Er ikke nok. Slog om på blæseovn efter de 25 min. Gav den derefter 10-15 min.

Flemming B  -  2021-06-19 09:26:05
Rigtig god kage som høster stor ros blandt venner

Jytte  -  2021-06-17 12:27:13
Jeg har bagt denne kage så mange gange siden 1978. Målene er en smule anderledes, men ikke noget af betydning. Har altid bagt dobbelt størrelse af denne opskrift, men i de gamle ovne var bradepanderne også større Jeg bagte den ved 160 g. i ca. 50 min. Og så har jeg altid skåret kagen ud i stænger og frosset dem ned, den bliver om noget bedre når den bliver tøet op igen. Havde altid nogle stænger liggende i fryseren, tør meget hurtigt op, hvis man får gæster

Simone  -  2021-03-12 13:25:50
Tiden i ovn skal ændres, for den skal have meget længere tid end 25 min og min for var det rigtige mål. Nu har kagen snart fået 45 min og stadig ikke færdig. Ikke sjovt, når man har folk der venter på kage.

Christina  -  2021-03-09 10:46:21
Tip: Den er ekstra god dagen efter :)

Sara  -  2021-02-18 15:36:18
Mega god kage

Kurt  -  2021-02-07 14:20:21
Den gad ikke at sætte sig efter en time i ovnen

Dorthe  -  2020-11-01 12:49:20
Kan den fryses? Med eller uden glasur??

Celina  -  2020-10-29 19:02:22
er der nogen der har prøvet at lave den som muffins? Hvor lang tid skal de så have i ovnen?

MEP  -  2020-10-28 13:22:38
Bagetiden passede ikke helt, jeg havde så heller ikke lige en bageform der var lige så stor. Ellers super lækker kage.

Thilde  -  2020-10-10 21:12:56
God, klassisk kage. Jeg kan godt lide den lige en smule mørkere, så tilføjer lidt ekstra cacao :)

Marlene  -  2020-04-18 11:36:36
Jeg kan ikke lide kaffe så jeg prøver med kakaodrik

Lucas  -  2020-03-24 16:41:23
Elsker den

Peter  -  2019-11-03 00:45:01
Dejlig chokoladekage med kokos

Kára   -  2019-05-12 00:10:28
Den smager rigtigt godt og har bagt den rigtig mange gange da den både smager godt og er nem at lave og alle kan lide den de elsker den til banko Jeg bager den på 225 grader uden luft i 30 min i en bradepande der hedder 42×29 og 1/2 portion bager jeg i den der er 1 nr mindre og 1 1/2 portion bager jeg i en bradepande der passer ovnens 30 min på 225 er rigtigt i min ovn

Kaja boiesen  -  2018-09-06 07:47:05
Hardenberg kage flere gange bareSuper

Kaja boiesen  -  2018-09-06 07:45:48
Der er en der skriver om der kan brugesandet end kaffe i glasurer, jeg har prøvet appelsinsaft engang det var godt. Nogle bør ku ikke lide kaffesmag

Mette B   -  2018-08-13 21:42:07
Super god opskrift. Stadig god dagen efter

Daniel  -  2017-09-26 16:21:45
Skal have den med til et kræsen tysk hold i morgen, jeg er meget nervøs. Jeg skal bage den nu. Resultatet kommer i morgen

Oliver  -  2017-04-20 15:53:04
Skal lave den idag med far

Ane  -  2017-04-11 13:37:18
Mega fed opskrift! har haft den med i skole! alle elskede den:)

Den bedste!  -  2017-02-26 14:21:57
Jeg bager den altid - nem, svampet og lækker. Man kan naturligvis også komme anden glasur på selvom den originale smager skønt

  -  2016-08-28 10:09:33
Der er jo mange kommentarer og spørgsmål.Hvordan svarer man folk på deres ? ?? Tranevej, du har brugt for meget kokosmel hvis glasuren blev tør :)

Fepigen   -  2016-04-30 16:15:10
15 min i min ovn var rigeligt, så var den færdig. Ikke så spændende en smag, men nem at bage!

  -  2016-04-28 20:08:21
Kan jeg bare bruge 300g sukker og 150g smør?

Camilla  -  2016-02-16 14:57:27
Jeg lavede "halvdelen" - den er stadig kanon lækker:)

Henriette   -  2016-01-11 13:02:26
Nu har kagen fået 35 min og er stadig flydende inden i... Så er du sikker på at det er alm. ovn og ikke varmluft??

Hanne  -  2015-04-28 13:25:32
Kan den fryses.?

  -  2015-02-25 22:28:42
Super nemt og kan fryses 😀

  -  2015-02-14 14:00:04
Hvad er almindelig ovn, er det Varmluft eller over/undervarme? Og skal ovnen være varm når man starter de 25 min.

Tranevej  -  2015-01-20 20:16:16
Kagen mislykkedes, det vil sige, glasusen blev alt for tør, så vil ikke bruge denne opskrift en anden gang.

vini  -  2015-01-13 11:02:31
kan man fryse den med kokos glasuren på?

helene  -  2015-01-11 15:39:18
der skal bruges lidt mere mel og kakao hvis man sætter den ned til 12 prs da jeg gerne ville bage den i spring form i stedet.

Dorthe F  -  2014-10-26 14:02:36
Findes der stadig folk der spiser margarine?? :o) 2/3 smør og 1/3 rapsolie. Kun 300 gram sukker, og 1/3 af melet udskiftet med fuldkornsspeltmel, SÅ smager det rigtigt godt :-P

Stella Mccartney  -  2014-09-29 19:32:21
Tog den med til klassen og de elskede den. Familien elskede den også, både store og små :)

camilla  -  2014-04-17 21:15:13
Kan man bruge andet end kaffe?

Birgitte  -  2012-11-17 19:42:54
Nem opskrift og rigtig god. Jeg fulgte lidt kommentarer og har brugt halvt sukker og halv margarine, det gjorde ingenting. Desuden brugte jeg letmælk, puttede valnødder i og bagte dem som muffins. Lidt mere kokos i glasuren og nu er den mums!

  -  2012-10-03 23:34:23
Bage tiden passer ikk der står ca 25 min og min kage har fåde 1 time og 15 min og stati ikk færdig

Heidi mm  -  2012-09-03 15:39:38
Man behøver ikke varme glasuren op i en gryde, personligt snyes jeg den er best hvis man bare røre det samme i en skål :) også ville jeg bruge plantemargarine til den kolde glasur det er guf og vi elsker det i min famille :)

sandie  -  2012-08-06 21:16:19
syntes den smager supper... men ikke for noget men de har glemt at skrive at man skal varme glasuren i en gryde:)

Amalie  -  2012-07-21 18:40:28
Hej. kan man ikke bruge alm. mælk istedet for sødmælk? :D

  -  2012-06-16 11:08:43
Mega god gav den 90 minutter

Daniel  -  2012-03-16 11:16:16
Rigtig lækker kage!! Jeg bagte en hel bradepande til Skolefest pg det var stort set den eneste der var blevet taget a... :-D da jeg skulle tage bradepanden med hjem bagefter var kagen væk ;-) men jeg skulle kun give den 20 min og så var den færdigbagt :-)

Daniel  -  2012-03-15 22:30:34
Rigtig lækker kage!! Jeg bagte en hel bradepande til Skolefest pg det var stort set den eneste der var blevet taget a... :-D da jeg skulle tage bradepanden med hjem bagefter var kagen væk ;-) men jeg skulle kun give den 20 min og så var den færdigbagt :-)

Line  -  2012-01-02 12:29:14
Bare en lækker kage... Lækker nybagt, men også super dagen efter:-) Har lavet den som muffins, det er bare OK!!!

Mammen..  -  2011-09-21 17:52:22
En lille bid af paradis! Bare mums - 10+!

jenka  -  2011-08-29 15:50:37
uhm.kan sagtens få mig til at tage den i munden.

Sara J.  -  2011-08-29 09:58:43
Lækker saftig kage! Holder sig fint i flere dage uden at blive det mindste tør. ( må skyldes alt det margarine) Havde ikke så stor en bradepande, som der står, så brugte en almindelig str. og lavede 6 muffins ved siden af af resten. Tror dog, at jeg vil forsøge at skaffe en større bradepande til næste gang :-) Gav den 35 min. i ovnen og det passede perfekt. Synes dog den er lidt fedtet og lidt for sød i det. Vil prøve med lidt mindre fedtstof og lidt mindre sukker næste gang. Ellers rigtig god....!

Mikkel Damgaard (Barn)  -  2011-08-23 19:07:22
Jeg skal ha' kage med i klassen det blie sjovt at se hvad de siger til det P.S. jeg har mel i munden og jeg hoster :P

Marie  -  2011-04-03 14:57:35
Det skal siges at et æg ikke kan erstattes af af en halv dl extra mælk. Det tager nemlig så halvanden time at bage den ;)

lisa  -  2011-01-06 20:56:04
jer der fryser den . kommer i glasur på ogs¨fryser dne eller kommer i ikke det på

  -  2011-01-06 15:10:29
25 min nej

fødselsdags barnet  -  2010-11-28 07:19:24
den smager bare så godt jeg kunne spise en hel kage selv :-D ;-)

anette H  -  2010-08-06 16:30:55
den er super go

  -  2010-07-10 09:47:27
er rigtig spændt på hvordan den blir da det er min datter på 3 der gerne vil have den på sin føs`da

Sheila  -  2010-05-11 18:24:53
vi har lavet den som muffin... mums er osse godt!! og så spiser man lidt mindre hihi

Jette og familie  -  2010-05-06 21:23:19
Har varmluftsovn sætter den på 180 grader og ca. 1 time. Den er ikke dårlig (jydsk udtryk for god kage)vi kan især lide den, fordi den virkelig smager af noget i forhold til mange andre kager, som man lige hurtig kan lave :o) GOD APPETIT :o)

tina  -  2010-01-26 15:29:55
det var da helt overdrevet så meget smør og sukker der skal i denne opskrift. der er mere sukker end der er hvedemel!!! jeg kan slet ikke forstå at man kan få sig selv til at putte det i munden...

Michael.G  -  2009-11-03 03:06:02
Den kage som min Mormor var kendt for.. Men bliver endnu beder hvis den kommer i fryseren først.. bare ind med hele den færdig laver kage.. Så er det Mums...

Nille  -  2009-09-30 16:24:55
Bedste chokoladekage der findes !, men jeg bruger kun 150g margarine i dejen og 400g sukker, så smuldre den ikke fra hinanden når man skære i den :)

  -  2009-09-27 19:16:14
Rigtig lækker kage - men den jeg var nødt til at give den ca. 1 time i ovnen, ellers var den helt flydende (og jeg har varmluftovn)

Louise Damsbo  -  2009-07-03 14:29:32
Fantastisk kage :o) Den er endda bedre end den opskrift vi har liggende herhjemme et sted som jeg plejer at lave; 10 ud af 10 :D

  -  2009-05-17 15:46:40
En rigtig god og lækker kage, man kan også bruge appelsinsaft i stedet for kaffe i glasuren. Hilsen Anette.

  -  2009-05-13 17:03:35
Den er faktisk bedre efter frysning... :H

I&J  -  2009-03-12 21:49:53
Rigtig god kage, dog kan der nøjes med 300g sukker og 150 margarine i dejen

Susanna  -  2009-02-23 10:52:11
Lige den kage, jeg står mangler - min datter skal have kage med i skole i morgen. Lyder helt fantastisk og jeg tager nok et par af jeres råd i brug :)

Glasurmanden?  -  2009-01-30 07:08:26
Hvorn laver man den glasur? *CRY*

Jeanet  -  2009-01-23 15:11:29
Dejlig kage, men jeg bruger noget mere kakaopulver i dejen end der skal

Majbritt  -  2008-11-26 17:25:53
rigtig god kage, jeg bruger dog 200 g kokosmel.

benjamin  -  2008-10-04 14:14:18
snasket men mega god - brug mere kokus så bliver den bedre synes jeg og jeg bliver ikke ordblind af den:)

Aia&Caroline  -  2008-09-21 14:48:08
Det er bare verdens bedste kaage (: og den er super nem at lave.

  -  2007-12-17 10:58:41
VERDENS SUPER BEDSTE KAGE

anette  -  2007-08-15 15:21:22
super lækker kage. jeg kommer også chokoladestykker og hasselnødder . Så smager den endnu bedre.. mums

SDK  -  2007-04-17 10:43:02
Rigtig dejlig kage, men den skal have flere min i ovnen. Jeg skulle give den 50!

osss  -  2007-04-12 13:31:49
vi lavede kagen men da vi tog den ud var den helt flydene inden i og vi havde end da givet den 15 min ekstra!! :s

Inge  -  2007-02-27 13:11:54
Hvor stor en bradepanden skal man bruge?

Mai  -  2007-01-14 22:53:57
den bedste kage ever.. muuuums

sabina..  -  2005-01-01 01:01:01
den er den bedste kage der er.. nem og hurtig at lave.. lækker

Ole Skurk  -  2005-01-01 01:01:01
Jeg har også bagt den, men så kan jeg se at man bliver ordblind af den så nu tør jeg ikke spise den

lykke  -  2005-01-01 01:01:01
jeg kaver den tit med min veninde

Dattertøsen  -  2005-01-01 01:01:01
Den er bare RIGTIG god

Dorte  -  2005-01-01 01:01:01
Hurtig, nem og utrolig god

Mia  -  2005-01-01 01:01:01
jeg bruger havregryn istedet for kokos, smager himmelsk og kan holde frisk i mange dage.

Sabrina  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtig god chokoladekage, og simpel opskrift.

kathrine  -  2005-01-01 01:01:01
min absolute favorit

Julie  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtig god kage. Jeg brugte appelsinsaft / juice i fyldet i stedet for kaffe - smager super

Hannemor  -  2005-01-01 01:01:01
lækker og indbydende, til hverdag og fest

Signe  -  2005-01-01 01:01:01
Den smager himmelsk. Hmmm....!!

Anja  -  2005-01-01 01:01:01
Den er super... som sagt før også dagen efter

mad-smagerne  -  2005-01-01 01:01:01
2tal iorden opskrift.. dem æder vi li...

Hanna  -  2005-01-01 01:01:01
Nem at lave - smager fantastisk også dagen efter

nathalie  -  2005-01-01 01:01:01
den er bare den dedste kage jeg har smagt

Jytte  -  2005-01-01 01:01:01
Den er bare super